dilluns 01/09/2014
Castellano English Français
Cercar

Recursos Humans

El principal actiu de la companyia el constitueixen les més de 1.000 persones que formen actualment Baleària. El seu compromís i dedicació diari és bàsic per a oferir als clients el millor servei, tant a bord dels vaixells com en les seves delegacions.

 

Aquest actiu humà està format per la tripulació dels vaixells (capitans, oficials, mariners, auxiliars de navegació...) i el personal de terra, format pels departaments d'administració, recursos humans, màrqueting, càrrega, flota, comunicació i informàtica entre altres.

 

El sentiment de pertinença al Grup, l'experiència i el treball en equip han estat fins ara els motors que han impulsat el desenvolupament de projectes innovadors i que han permès la incorporació de nous vaixells i l'obertura de noves línies amb èxit.

 

Baleària aposta per la promoció interna i per una àmplia oferta formativa amb l’objectiu de buscar el creixement personal i professional dels seus col·laboradors. A més, per al personal de nova incorporació, s'ha endegat un Procés d'Acollida per a facilitar la immersió en l'organització.

 

Baleària és una companyia en expansió i precisa incorporar professionals preparats i motivats per a assumir nous reptes. Si estàs interessat a formar part del nostre equip en un futur, pots consultar les últimes ofertes de treball o omplir el formulari de sol·licitud.

 

S'aposta per la promoció interna i la formació contínua per buscar el creixement personal i professional
Condicions d'ús | Contactar | Mapa web | Baleària Eurolíneas Marítimas S.A., Est. marítima s/n. 03700 DÉNIA (Alacant)
Fiesta Hotel Group